DUBROVNIK: Poziv na besplatnu radionicu "Kako putem prezentacijskih vještina unaprijediti prodaju?"

DUBROVNIK: Poziv na besplatnu radionicu "Kako putem prezentacijskih vještina unaprijediti prodaju?"

Prezentacijske vještine predstavljaju ključni element uspješne prodaje. Pažljivo izrađene prezentacije omogućuju prijenos ključnih informacija o proizvodu ili usluzi na jasan i uvjerljiv način, omogućujući uspostavu veze s kupcima i stvaranje pozitivnog dojma o ponuđenom proizvodu ili usluzi.

Ulaganje u razvoj prezentacijskih vještina je izuzetno važno za unapređenje prodaje i dugoročni uspjeh u poslovanju. S tim na umu, Centar za poduzetništvo DNŽ organizira besplatnu edukativnu radionicu na temu Kako putem prezentacijskih vještina unaprijediti prodaju?.

Cilj radionice je osnažiti polaznike i naučiti ih prezentacijskim vještinama koje su usklađene s očekivanjima današnje publike, istovremeno naglašavajući važnost storytellinga u suvremenom prodajnom okruženju. Kako bismo postigli ove ciljeve, radionica će uključivati praktični dio, gdje će polaznici imati priliku kreirati vlastitu prezentaciju. Tijekom ovog segmenta, bit će vam pruženo vrijeme za vježbanje i usavršavanje svog prodajnog pitch-a.

Termin: 23.05.2024. u 10:00 sati

Lokacija: Poduzetnički inkubator Dubrovnik, Vukovarska 16, Dubrovnik

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Sama radionica je podijeljena u dva dijela:

1. Teorijski dio koji uključuje:

  • kako izgleda uspješna prezentacija 
  • zašto nam je bitan storytelling 
  • kako definirati svoj pitch

2. Praktični dio uključuje:

  • izrada prezentacija
  • prezentiranje svog projekta (poslovanja, ponude) u svrhu dobivanja feedback-a i treniranja prezentacijskih vještina – 5 min po osobi

 

Radionicu će voditi Ivana Deak, poslovna savjetnica i vlasnica brenda Startup Simple. Uz svoje internacionalno iskustvo i svestranost, koji su je potaknuli da svoju karijeru nastavi u poduzetništvu, misija joj je predočiti poduzetničke početke, kao nešto jednostavno i zabavno. Pomaže upravo pojedincima koji žele iskoračiti iz zone komfora i pokrenuti nešto svoje, uz vidljiv i prepoznatljiv brend na društvenim mrežama i online tržištu.

*Kako biste lakše svladali praktični dio radionice, važno je da donesete prijenosno računalo.

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

- poveznice

- maila: czp@czp.hr

- telefona: 020/418-401

Pridružite nam se i razvijte prezentacijske vještine važne za unapređenje prodaje i postizanje dugoročnog uspjeha u poslovanju.

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija