Prijavite se na besplatnu online radionicu "Brendiraj s uspjehom: Ključevi kreiranja prepoznatljivog brenda"

Prijavite se na besplatnu online radionicu "Brendiraj s uspjehom: Ključevi kreiranja prepoznatljivog brenda"

Brendiranje postaje sve važnije u poslovnom svijetu jer stvara pozitivnu percepciju brenda u svijesti potrošača, što dovodi do veće prepoznatljivosti, lojalnosti i povjerenja prema brendu. Međutim, stvaranje prepoznatljivog imidža nije jednostavan proces, već kontinuirani napor poduzeća u održavanju pozitivnog dojma i privlačenju lojalnih potrošača.

S tim na umu, Centar za poduzetništvo DNŽ organizira besplatnu online radionicu na temu Brendiraj s uspjehom: Ključevi kreiranja prepoznatljivog brenda.

Termin: 17.05.2024. u 10:00 sati

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata

Program radionice

 

Radionica će polaznicima pružiti konkretne alate i znanje potrebno za uspješno brendiranje, naglašavajući važnost segmentacije tržišta, preciznog pozicioniranja i održavanja željene percepcije brenda na dugoročnoj razini. Očekujte interaktivne diskusije, praktične primjere iz stvarnog svijeta i korisne savjete u području brendiranja.

Radionicu će održati Ana Marić, poslovna savjetnica specijalizirana za prodaju i sadržajni marketing sa 16-godišnjim iskustvom rada u prodaji i marketingu hotelskih korporacija te rada kao mentorica i edukatorica malim poduzetnicima. Ana će na edukaciji navedeno iskustvo iskoristiti kako bi koncepte i najbolje prakse prevela u sistem koji Vam može pomoći kod redefiniranja svoje tržišne pozicije i strategija prodaje.

 

Za sudjelovanje na edukaciji prijavite se putem:

- poveznice

- maila: czp@czp.hr

- telefona: 020/418-401

Pridružite nam se na ovoj edukativnoj radionici kako biste stekli ključna znanja i vještine potrebne za izgradnju snažnog i prepoznatljivog brenda. Veselimo se vašem sudjelovanju!

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija