Centar za poduzetništvo predstavlja besplatnu aplikaciju PaushApp

Centar za poduzetništvo predstavlja besplatnu aplikaciju PaushApp

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije kreirao je besplatnu aplikaciju „PaushApp“. Namijenjena je svim obrtnicima paušalistima koji žele na pregledan i jednostavan način samostalno voditi poslovne knjige.

Obzirom da paušalisti imaju jednostavne knjigovodstvene obveze, nerijetko se odlučuju za tu opciju. Pretrpan raspored i mnogo poslovnih aktivnosti dovodi do toga da im je čak i takvo jednostavno vođenje knjiga preveliko opterećenje.

S tim u vidu, aplikacija je osmišljena s ciljem da olakša obrtnicima proces izdavanja računa, te izvršavanje obaveza prema državnim institucijama kroz vođenje knjige prometa te podnošenje PO-SD obrasca.

Aplikacija je dostupna na stranici Centra za poduzetništvo ili putem linka Prijava (czp.hr). Prije registracije, moguće je pristupiti i demo verziji, a pristupni podaci se nalaze na početnoj stranici aplikacije.

Uz PaushApp, na stranicama Centra za poduzetništvo, dostupan je i kalkulator za izračun plaće.

Centar za poduzetništvo poziva sve obrtnike paušaliste da testiraju aplikaciju te da se jave u slučaju bilo kakvih nejasnoća ili potrebe za podrškom tijekom prilagodbe na rad s aplikacijom PaushApp.

Izrada aplikacija sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija