Novi ciklus radionica za poduzetnike – PodUka

Novi ciklus radionica za poduzetnike – PodUka

Centar za poduzetništvo najavljuje novi ciklus radionica pod zajedničkim nazivom PodUka, koje će se od ove jeseni održavati u potpuno novom, modularnom formatu! Naš cilj je pružiti vam najnovija znanja i vještine koje su vam potrebne za uspješno vođenje poslovanja u dinamičnom i digitalnom svijetu.

PodUka se sastoji od četiri ključna modula, osmišljena da pokriju sve važne aspekte suvremenog poduzetništva:

Prvi modul „Umjetna inteligencija u poslovanju“ će vam pružiti dubinsko razumijevanje primjene napredne AI tehnologiju poput ChatGPT-a u poslovanju. Saznat ćete kako umjetna inteligencija oblikuje budućnost glazbe, grafike i videa u digitalnoj eri, te kako koristiti ove inovacije za unapređenje poslovanja.

Digitalni alati u poslovanju, drugi je modul koji se fokusira na optimizaciju poslovnih procesa korištenjem različitih digitalnih alata. Naučit ćete kako iskoristiti LinkedIn za povezivanje s poslovnim partnerima, te kako maksimizirati utjecaj putem Facebook-a i Instagram-a. Također ćete saznati kako dizajnirati i optimizirati marketinške materijale koristeći Canvu, te osvojiti digitalni svijet pomoću TikToka.

Treći modul, „Nova paradigma turizma“, istražuje nove pristupe u turizmu, počevši od razvoja uspješnih turističkih proizvoda do prilagodbe ponude željama gostiju. Naučit ćete kako se pozicionirati na društvenim mrežama i koristiti storytelling za stvaranje privlačnih turističkih priča.

Posljednji ovogodišnji modul, „Vođenje poslovanja“ pokriva sve što trebate znati o vođenju jednostavnog računovodstva u paušalnom oporezivanju, kako pokrenuti svoje online poslovanje, te kako pravilno kreirati PO-SD obrazac. Ovaj modul pruža praktične savjete i alate koji će vam pomoći u svakodnevnom vođenju poslovanja.

Naše radionice su namijenjene kako iskusnim poduzetnicima koji žele unaprijediti svoje poslovanje, tako i onima koji tek planiraju započeti svoj poduzetnički put. Svaki modul će se održavati u interaktivnom formatu, kombinirajući predavanja, praktične vježbe i radionice, kako bismo vam omogućili da odmah primijenite naučeno u praksi.

Pridružite nam se i iskoristite priliku za umrežavanje s drugim poduzetnicima, razmjenu ideja i stjecanje vrijednih kontakata.

Kada? Početak radionica je planiran za jesen, a točan raspored modula bit će objavljen uskoro.

Gdje? Radionice će se održavati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik te online

Osim PodUke, Centar za poduzetništvo nastavlja s organizacijom radionica u Poduzetničkom inkubatoru Ploče kako bi poduzetnička znanja približili i poduzetnicima van Dubrovnika. Organizirat će se i online radionice, koje će biti dostupne svim poduzetnicima s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Ne propustite priliku da unaprijedite svoje poslovanje i postanete dio zajednice uspješnih poduzetnika!

Prijavite se na naš newsletter i vidimo se na radionicama!

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija