Hamag Bicro otvara ured u sklopu Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik

Hamag Bicro otvara ured u sklopu Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik

Nastavno na potpisani Sporazum o suradnji između Dubrovačko-neretvanske županije i HAMAG BICRO-a, ubrzo očekujemo otvaranje ureda HAMAG BICRO-a u sklopu Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik pod upravom Centra za poduzetništvo d.o.o.

Poduzetnički inkubator Dubrovnik lociran je u poslovnom središtu Dubrovnika u neposrednoj blizini svih institucija od važnosti za poduzetnike.

Otvaranjem ureda HAMAG BICRO-a u sklopu Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik, Centru za poduzetništvo omogućuje se bliska suradnja s agencijom koja dugi niz godina, kroz sustav bespovratnih potpora te kvalitetne kreditne i jamstvene programe, potiče ravnomjerni razvoj te utječe na brži rast malog i srednjeg poduzetništva, kao i cjelokupnog gospodarstva.

Spomenutom suradnjom, Centar za poduzetništvo će osnažiti kompetencije i proširiti paletu informacija i usluga, a sve s ciljem stvaranja stimulativnog okruženja u kojem će subjektima malog gospodarstva biti omogućena realizacija kvalitetnih investicijskih projekata, što će za posljedicu imati porast stope zapošljavanja, konkurentnost u izvozu te razvoj cjelokupnog gospodarstva.

Zajedničke aktivnosti Centra za poduzetništvo i HAMAG BICRO-a imat će naglasak na poticanju ulaganja s ciljem diverzifikacije djelatnosti na području Dubrovačko-neretvanske županije. Također, provodit će se uredovni dani na području cijele županije što će poduzetnicima iz dislociranih područja omogućiti pravovremeni pristup informacijama o paleti proizvoda i usluga važnih za pokretanje, održivost i razvoj poslovanja.

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija