Pokreni nešto svoje uz Centar za poduzetništvo i HZZ

Pokreni nešto svoje uz Centar za poduzetništvo i HZZ

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije nastavlja dugogodišnju suradnju s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje kroz održavanje online radionica na temu “Pokreni svoj posao”. Prva radionica je održana 26. siječnja 2022, a sljedeća je najavljena za 2. veljače s početkom u 10 sati.

Kroz navedene radionice, namijenjene svim zainteresiranim budućim poduzetnicima koji planiraju ostvariti Potporu za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Centar educira polaznike o procesu pokretanja poslovanja, razlikama među pojedinim pravnim oblicima poslovanja te o pogodnostima i kreditnim linijama dostupnima poduzetnicima.

Nakon pokretanja poslovanja, poduzetnici u Centru dobivaju informacije potrebne za razvoj poslovanja i informacije o nizu besplatnih edukacija koje su im dostupne kako bi unaprijedili svoja znanja i poslovanje učinili što uspješnijim.

Spomenutu suradnju, Centar i HZZ - Područni ured u Dubrovniku, pokrenuli su još davne 2009. godine na području Dubrovačko-neretvanske županije. Ista je nastavljena unatoč pandemiji, pa je tako Centar za poduzetništvo jedna od tek dvije poduzetničko potporne institucije u Hrvatskoj koja radionice održava virtualno, dokazujući time svoju predanost  poticanju i razvoju poduzetništva.

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija