Poduzetnička ćakula u hotelu Dubrovnik President Valamar Collection

Poduzetnička ćakula u hotelu Dubrovnik President Valamar Collection

Centar za poduzetništvo organizira drugu u nizu Poduzetničku ćakulu, neformalno druženje poduzetnika s ciljem razmjene iskustava, stvaranja mreže poznanstava i uspostave mogućih suradnji.

Nova Ćakula planirana je za srijedu, 18. svibnja a održat će se u hotelu Dubrovnik President Valamar Collection u trajanju od 14:30 do 16:30. Parking za sudionike je osiguran na hotelskom parkingu.

Za ovaj put, Centar je pripremio sjajno predavanje na temu storytellinga koje će voditi Tanja Škorić, suosnivačica & kreativna direktorica, STARTAPARAT GmbH. Iskustvo je stekla kroz 17 godina rada u struci, dugo vremena kao kreativna direktorica u Zagrebu a kasnije i partnerica u Bruketa&Žinić Beč. Logičan nastavak bio je otvaranje vlastite tvrtke s partnericama Helenom Rosandić Šepić i Sanjom Petek Mujačić. STARTAPARAT trenutno ima urede u Zagrebu, Beču, Dubaiu i Johannesburgu.

Pričanje priče ili storytelling jedan je od najrelevantnijih alata u današnjem biznisu. Koriste ga neke od najuspješnijih svjetkih kompanija (Airbnb, Nike, Apple, Virgin, P&G...)
Bilo da govorimo o liderima ili brandovima, kreiranje i prenošenje priče je ključ uspostavljanja veze s publikom kojoj se obraćamo, bili to suradnici, zaposlenici, korisnici ili šira javnost.

Pridružite nam se na Ćakuli, otvorite prozor u svijet marketinških bajki kako bi unaprijedili svoje poslovanje a ujedno se povežite s kolegama iz svijeta poduzetništva, jer... nikad se ne zna...

Svoje sudjelovanje možete osigurati putem:

poveznice

- maila: czp@czp.hr

- telefona: 020/418-401.

Vidimo se na kavi i ćakuli!

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija