Održana druga Poduzetnička ćakula

Održana druga Poduzetnička ćakula

Centar za poduzetništvo održao je drugu ovogodišnju Poduzetničku ćakulu, s ciljem umrežavanja poduzetnika koji žive i djeluju na području Dubrovačko-neretvanske županije kako bi razmijenili znanja i iskustva te stvorili nove kontakte. Događaj je održan 18. svibnja 2022.g.u hotelu Dubrovnik President  Valamar Collection.

U opuštenom ozračju, održano je predavanje na temu storytellinga koje je vodila gđa. Tanja Škorić, suosnivačica i kreativna direktorica, START-APARAT GmbH. Iskustvo je stekla kroz 17 godina rada u struci, dugo vremena kao kreativna direktorica u Zagrebu a kasnije i partnerica u Bruketa&Žinić Beč.

Pričanje priče ili storytelling jedan je od najrelevantnijih alata u današnjem biznisu. Prema istraživanjima, slušanje nečije priče kod slušatelja aktivira iste dijelove mozga kao i kod osobe koja ju priča. Ukoliko je priča istinita i s njom se možemo povezati, možemo je i razumjeti. Zato je u poslu važno obratiti se pravoj publici, onoj koja našu priču razumije i za koju je relevantna.

Poduzetnici su ovim predavanjem stekli dojam o unapređenju poslovanja kroz marketinške priče te se, uz iznošenje svojih iskustava, nadovezali na predloženu temu.

Organizacijom Poduzetničke ćakule, Centar za poduzetništvo pruža poduzetnicima dodatnu priliku za poslovno umrežavanje, koje je vrlo jednostavan i jeftin marketinški alat za povezivanje s osobama koje poduzetniku mogu biti od velike koristi u razvoju poslovanja. Stoga pozivamo sve poduzetnike da se prijave na newsletter Centra gdje će biti objavljene pravovremene informacije o održavanju sljedeće Ćakule, kao i druge radionice i edukacije.

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija