Orebić: Poziv na radionicu "Pokreni svoj posao"

Orebić: Poziv na radionicu "Pokreni svoj posao"

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Razvojnom agencijom Općine Orebić – ORA i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu "Pokreni svoj posao" koja će se održati u petak, 27. svibnja 2022., s početkom u 10.00 sati.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je i toj skupini omogućiti besplatne informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Predstavnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje će prezentirati mjere HZZ-a, a poseban naglasak će se staviti na Potporu za samozapošljavanje i proširenje poslovanja.

Mjesto održavanja: prostorije Općine Orebić, Obala pomoraca 24, Orebić

Predviđeno trajanje radionice: do 3 sata.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

- e-maila: razvojna.ora@gmail.com ili czp@czp.hr

- telefona: 020/412-071 ili 020/418-401.

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija