Besplatna radionica "Kako postati poduzetnik" - Vela Luka

Besplatna radionica "Kako postati poduzetnik" - Vela Luka

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu "Kako postati poduzetnik" koja će se održati u 02.02.2023., s početkom u 10.00 sati u Veloj Luci.

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a. Budući da većina početnika ne raspolaže osnovnim informacijama o poduzetništvu, cilj radionice je i toj skupini omogućiti besplatne informacije i savjete iz sfere poduzetništva.

Polaznici će na radionici imati priliku dobiti informacije vezane za osnivanje pravnog subjekta, informacije o poreznim i računovodstvenim obvezama poduzetnika, dostupnim edukacijama, aktualnim natječajima za bespovratna sredstva i poduzetničkim kreditima s povoljnim i subvencioniranim kamatnim stopama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje, a predstavnik Poduzetničkog inkubatora Vela Luka poticajne mjere Općine Vela Luka.

Mjesto održavanja: Općinska vijećnica, Obala 3 br. 19, Vela Luka

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata.

Program radionice

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

- poveznice

- maila: czp@czp.hr ili poduzetnicki.inkubator@velaluka.hr

- ili telefona: 020/418-401 (Dubrovnik) ili 091/526-0222 (Vela Luka)

Radionica je financirana iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta „Razvoj mreže PPI“ putem HAMAG BICRO-a – Faza 2“.

EU - zajedno do Europskih fondova
EU - Europski fondovi
EU - OP Konkurentnost i kohezija